ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Λεπτομερειες εφαρμογης της Παρεμβασης Π3-77-1.1 « Συσταση Ομαδων και Οργανωσεων Παραγωγων » στον τομεα της Γεωργιας του Στρατηγικου σχεδιου Κοινης Αγροτικης Πολιτικης της Ελλαδας (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027
  3. Τετάρτη, 19 Ιουλιου 2023
  4.  Εγγραφή μέσω email

ΑΡΘΡΟ 11

Αίτηση στήριξης

  1. Η αίτηση στήριξης πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

Α) Τυποποιημένη αίτηση συμπληρωμένη, όπως παράγεται και εκτυπώνεται μετά την ηλεκτρονική της υποβολή στο ΟΠΣΚΕ. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (Α’ 75) για τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτήν. Η αίτηση υπογράφεται και σφραγίζεται από το νόμιμο εκπρόσωπο της Ομάδας Παραγωγών / Οργάνωσης Παραγωγών ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη της πλήρους και ορθής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης στην οποία εκτός των άλλων δηλώνει ότι:

Α) Δεν ανήκει στις κατηγορίες μη επιλέξιμων υποψηφίων.

Β) Δεν αποτελείται από μέλη που συμμετέχουν σε άλλες Οργανώσεις Παραγωγών που εφαρμόζουν επιχειρησιακό πρόγραμμα / πρόγραμμα εργασιών / πρόγραμμα στήριξης για το ίδιο προϊόν στο πλαίσιο του Καν. 1308/2013 κατά το ίδιο χρονικό διάστημα όπως τροποποιήθηκε με τον Καν. 2021/2117 και ισχύει κάθε φορά.

Γ) Η Ομάδα Παραγωγών / Οργάνωση Παραγωγών δεν έχει προέλθει από συγχώνευση ήδη υπαρχουσών Ομάδων Παραγωγών και Οργανώσεων Παραγωγών. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...................

Αποδεκτός Σχολιασμός
Θεόδωρος Ζιάννης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Κατά την υποβολή της αίτησης ένταξης στα απαραίτητα δικαιολογητικά αναφέρεται "Αντίγραφο της απόφασης ένταξης σε γεωργοπεριβαλλοντικές δράσεις/ παρεμβάσεις.
Με δεδομένο ότι δεν εκδίδονται ατομικές αποφάσεις έγκρισης, προτείνουμε να γίνεται μηχανογραφικός έλεγχος των ενταγμένων παραγωγών σε γεωργοπεριβαλλοντικές δράσεις.
Επιπλέον με τη νέα ΚΑΠ, παραγωγοί οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις δεσμεύσεις τους σε γεωργοπεριβαλλοντικές δράσεις, συνεχίζουν την εφαρμογή και επιδοτούνται για αυτές από τα οικολογικά προγράμματα. Προτείνουμε ο έλεγχος να γίνεται μηχανογραφικά για τους δικαιούχος των οικολογικών προγραμμάτων.
Θεόδωρος Ζιάννης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά της αίτησης ένταξης, θα πρέπει να υποβληθεί βεβαίωση από ορκωτό λογιστή, που να προκύπτει ο μέσος όρος εμπορευθείσας παραγωγής των δύο προηγούμενων ετών από τη αναγνώριση.
Σε περίπτωση που η ομάδα είναι νεοσύστατη, δεν υπάρχει εμπορευθείσα παραγωγή.
Επιπλέον το κόστος αυτών των βεβαιώσεων είναι σημαντικό, στην περίπτωση που η ομάδα/οργάνωση προέρχεται από υφιστάμενη επιχείρηση.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.