ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024
  4.  Εγγραφή μέσω email

 

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 31/01/2024

 

Δείτε το Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

 

Είμαι καλλιεργητής στην Θράκη και καλλιεργώ βαμβάκι χρόνια . Είναι ένα «εργαλείο» στα χέρια των παραγωγών για ευκολότερη διαχείριση των ζιζανίων , επιβάλλεται λοιπόν να διατεθεί στην αγορά για να βοηθήσει εμάς τους βαμβακοπαραγωγούς τόσο στην μείωση των ζιζανίων στην καλλιέργεια όσο και στο κόστος αυτής
Είμαι αγρότης στις Σέρρες.
Καλλιεργούμε οικογενειακά πολλά χρόνια βαμβάκι.
Θέλουμε φάρμακα που να μας δίνουν λύσεις στα προβλήματα μας .Είμαι πολύ θετικός στο να δοθεί έγκριση στο RAZA 10SL. Νομίζω ότι ο ανταγωνισμός θα βοηθήσει να μειωθούν τα κοστολόγια μας στην μεταφυτρωτική ζιζανιοκτονία.
Καλλιεργώ βαμβάκι στο νομό των Σερρών . Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε προβλήματα με συνεχώς μεγαλύτερα ποσοστά αποτυχίας στην προφυτρωτική ζιζανιοκτονία. Εργατικά χέρια δεν υπάρχουν. Γι αυτό είμαι θετικός στο να δοθεί έγκριση στο RAZA 10SL
Είμαι αγρότης στο νομό Σερρών.
Είναι απαραίτητο προϊόν στην βαμβακοκαλλιέργια .
Η πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει δίνοντας μας τη δυνατότητα να μειώσουμε τα κοστολόγια μας.
Είμαι παραγωγός στον νομό Έβρου.
Είναι ένα απαραίτητο φάρμακο για την καλλιέργεια του βαμβακιού που μας βοηθάει στην μεταφυτρωτική ζιζανιοκτονία πλατύφυλλων ζιζανίων και κυρίως στην κύπερη.
Γνωρίζω ότι κάθε χρόνο παίρνει έγκριση φάρμακο με το ίδιο δραστικό άλλης εταιρείας. Θεωρώ ότι είναι θετικό να πάρει έγκριση το RAZA 10SL γιατί λογικά θα υπάρξει και ανταγωνισμός λειτουργήσει υπέρ του αγρότη.
Είμαι παραγωγός από τη Ροδόπη, η κύπερη είναι ένα από τα πιο δυσκολοεξώντοτα ζιζάνια στο νομό μας και τείνει να γενικευτεί στην περιοχή μας, χωρίς να μπορούμε να την ελέγξουμε. Προκαλείται μεγάλη μείωση της παραγωγής μας ώστε η καλλιέργεια να γίνεται ασύμφορη.
Θεωρούμε απαραίτητο εργαλείο στα χέρια μας το συγκεκριμένο φάρμακο για να μπορέσουμε να αυξήσουμε την παραγωγή και να παραμείνουμε στην καλλιέργεια που προσφέρει πολλά στην Εθνική Οικονομία
Είμαι βαμβακοκαλλιεργητής στη Μακεδονία και παρακολουθώ τα νέα στη φυτοπροστασία. Προβληματίστηκα πολύ από την αίτηση για άδεια του RAZA 10SL για χρήση στο βαμβάκι μόνο για ίνα.
Επιτρέψτε μου να εκφράσω τους σοβαρούς ενδοιασμούς μου (και θεωρώ απόλυτα αιτιολογημένη και διαφωνία μου) για την χορήγηση κατά παρέκκλιση άδειας διάθεσης στην αγορά για χρήση σε βαμβάκι μόνο για ίνα.
Ο λόγος είναι ότι εάν χρησιμοποιήσω το προϊόν αυτό, αναρωτιέμαι πώς και σε ποιόν θα μπορώ να πουλήσω το βαμβάκι μου. Οι εκκοκκιστές, όπως πολύ καλά γνωρίζει και η Υπηρεσία σας, δεν αγοράζουν βαμβάκι ξεχωριστά μόνο για ίνα.
Επιπλέον εδώ και αρκετά χρόνια μεταφυτρωτικά στα βαμβάκια μου, όπου και όταν αντιμετωπίζω πρόβλημα, χρησιμοποιώ το ζιζανιοκτόνο STAPLE που δεν έχει κανένα τέτοιο περιορισμό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Αναρωτιέμαι λοιπόν σε τι θα εξυπηρετήσει εμάς τους βαμβακοπαραγωγούς μια τέτοια έγκριση με τον περιορισμό αυτό για χρήση σε βαμβάκι που προορίζεται μόνο για ίνα που δεν είναι γνωστό που και εάν μπορεί να διατεθεί!
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.

Στατιστικά

  1. Σύνολο Αναρτήσεων: 1014
  2. Σύνολο Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 173
  3. Σύνολο Μη Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 841
  4. Τελευταίο Μέλος: μαρια
Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αναζήτηση Ανάρτησης

Επισκέπτες

Σήμερα265
Εχθές883
Αυτή την εβδομάδα3223
Αυτόν το μήνα11866
Σύνολο1360205

Ποιος είναι Online

3
Online

27 Απριλίου 2024

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: