ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021
  4.  Εγγραφή μέσω email

 

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 10/03/2021

 

Δείτε το Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

 

AΣ ΚΑΜΙΡΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Εκ μέρους του Α.Σ. "ΚΑΜΙΡΟΥ’’ θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ενταθεί τα προβλήματα που προέρχονται από παθογόνα εδάφους που προσβάλλουν τις ρίζες αλλά και τον «λαιμό» των νεαρών φυταρίων με καταστρεπτικά πολλές φορές αποτελέσματα για τις καλλιέργειες μας, λόγω της απαγόρευσης δραστικών ουσιών που χρησιμοποιούσαμε κυρίως στην μεταφύτευση. Για αυτό αιτούμαστε και εμείς την χρήση του σκευάσματος Tri-Form EC το οποίο είναι σκεύασμα μείγματος που εμπιστευόμαστε ώστε να εξασφαλείσουμε πριν την μεταφύτευση ότι η καλλιέργειας θα ξεκινήσει χωρίς προβήματα. Πράγματι, γαι εμάς αυτό θα ήταν εξαιρετικά καθησυχαστικό. Το σκεύασμα αυτό θα μας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε και θα μας διασφαλίσει από προβλήματα κατά τη μεταφύτευση όπως εδαφολογικές ασθένειες: φουζάριο, βερτισίλιο, ριζοκτόνια, πύθιο ,σκληρωτίνια, αλτερνάρια, πυρηνοχέτα, διδυμέλλα και έντομα εδάφους: σιδηροσκούληκα καθώς και νηματωδεις ( Μeloydogynae. Heterodera ,Globodera ), ζιζάνια κ.α.. Θα θέλαμε να προσθέσουμε στο σημείο αυτό ότι δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί ποιό θα είναι το κυρίαρχο πρόβλημα κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο και αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε έγκρισή γι’ αυτό το προϊόν. Θεωρούμε ότι στόχος μας είναι να αποκλείσουμε την ανάπτυξη οποιουδήποτε τέτοιου προβλήματος ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχή έναρξη της καλλιέργειας μας
Α.Σ.ΚΑΜΙΡΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
• Εκ μέρους του Α.Σ. "ΚΑΜΙΡΟΥ’’ θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ενταθεί τα προβλήματα που προέρχονται από παθογόνα εδάφους που προσβάλλουν τις ρίζες αλλά και τον «λαιμό» των νεαρών φυταρίων με καταστρεπτικά πολλές φορές αποτελέσματα για τις καλλιέργειες μας, λόγω της απαγόρευσης δραστικών ουσιών που χρησιμοποιούσαμε κυρίως στην μεταφύτευση. Για αυτό αιτούμαστε και εμείς την χρήση του σκευάσματος Tri-Form EC το οποίο είναι σκεύασμα μείγματος που εμπιστευόμαστε ώστε να εξασφαλείσουμε πριν την μεταφύτευση ότι η καλλιέργειας θα ξεκινήσει χωρίς προβήματα. Πράγματι, γαι εμάς αυτό θα ήταν εξαιρετικά καθησυχαστικό. Το σκεύασμα αυτό θα μας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε και θα μας διασφαλίσει από προβλήματα κατά τη μεταφύτευση όπως εδαφολογικές ασθένειες: φουζάριο, βερτισίλιο, ριζοκτόνια, πύθιο ,σκληρωτίνια, αλτερνάρια, πυρηνοχέτα, διδυμέλλα και έντομα εδάφους: σιδηροσκούληκα καθώς και νηματωδεις ( Μeloydogynae. Heterodera ,Globodera ), ζιζάνια κ.α.. Θα θέλαμε να προσθέσουμε στο σημείο αυτό ότι δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί ποιό θα είναι το κυρίαρχο πρόβλημα κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο και αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε έγκρισή γι’ αυτό το προϊόν. Θεωρούμε ότι στόχος μας είναι να αποκλείσουμε την ανάπτυξη οποιουδήποτε τέτοιου προβλήματος ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχή έναρξη της καλλιέργειας μας .
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Εκ μέρους του Α.Σ. ΣΥΚΟΛΟΓΟΥ αιτούμαστε με την σειρά μας την θετική απάντηση σας για την κατ’ εξαίρεση χρήση του σκευάσματος Tri-Form 40 EC, μείγματος 1,3D και χλωροπικρίνης. Βασικό μας μέλημα είναι η σωστή και ασφαλής μεταφύτευση των φυταρίων για τη δημιουργία δυνατών φυτών στο θερμοκήπιο. Επίσης, θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι οι αγρότες στην Ισπανία αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν πρόσβαση σε αυτό το μείγμα. Θεωρούμε ότι στα πλαίσια του υγειούς ανταγωνισμού δεν θα πρέπει να μείνουμε ‘’ακάλυπτοι’’ σε ένα τόσο σημαντικό για μας ζήτημα διασφάλισης της παραγωγής μας ,όπως είναι η απολύμανση του εδάφους στις θερμοκηπιακές παραγωγές μας.
ΠΡΑΣΙΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
• Εκ μέρους του ΕΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ενταθεί τα προβλήματα που προέρχονται από παθογόνα εδάφους που προσβάλλουν τις ρίζες αλλά και τον «λαιμό» των νεαρών φυταρίων με καταστρεπτικά πολλές φορές αποτελέσματα για τις καλλιέργειες μας, λόγω της απαγόρευσης δραστικών ουσιών που χρησιμοποιούσαμε κυρίως στην μεταφύτευση. Για αυτό αιτούμαστε και εμείς την χρήση του σκευάσματος Tri-Form EC το οποίο είναι σκεύασμα μείγματος που εμπιστευόμαστε ώστε να εξασφαλείσουμε πριν την μεταφύτευση ότι η καλλιέργειας θα ξεκινήσει χωρίς προβήματα. Πράγματι, γαι εμάς αυτό θα ήταν εξαιρετικά καθησυχαστικό. Το σκεύασμα αυτό θα μας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε και θα μας διασφαλίσει από προβλήματα κατά τη μεταφύτευση όπως εδαφολογικές ασθένειες: φουζάριο, βερτισίλιο, ριζοκτόνια, πύθιο ,σκληρωτίνια, αλτερνάρια, πυρηνοχέτα, διδυμέλλα και έντομα εδάφους: σιδηροσκούληκα καθώς και νηματωδεις ( Μeloydogynae. Heterodera ,Globodera ), ζιζάνια κ.α.. Θα θέλαμε να προσθέσουμε στο σημείο αυτό ότι δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί ποιό θα είναι το κυρίαρχο πρόβλημα κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο και αυτός είναι ο λόγος που ζητάμε έγκρισή γι’ αυτό το προϊόν. Θεωρούμε ότι στόχος μας είναι να αποκλείσουμε την ανάπτυξη οποιουδήποτε τέτοιου προβλήματος ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχή έναρξη της καλλιέργειας μας .
Παπαδάκης Νεκτάριος Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Εκ μέρους του Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών "Κάμιρος" παρακαλούμε θερμά όπως συμφωνήσετε στην έγκριση για περιορισμένη και ελεγχόμενη χρήση 120 ημερών του σκευάσματος Tri-Form 40 EC . Η αναγκαιότητα για απολύμανση του εδάφους είναι απόλυτη και καταγράφεται κάθε χρόνο από εμάς του ίδιους. Όπως ήδη γνωρίζετε για την εγκατάσταση θερμοκηπιακών καλλιεργειών δαπανούνται από πλευράς μας, μεγάλα ποσά για να διασφαλίσουμε ότι θα παραχθούν τα αντίστοιχα γεωργικά προϊόντα στις ποσότητες αλλά και την ποιότητα στην οποία στοχεύουμε. Το προϊόν αυτό είναι μίγμα 1,3D και chloropicrin, για τα οποία επι σειρά ετών ζητούσαμε κατ’ εξαίρεσιν έγκριση για το καθένα ξεχωριστά. Το μείγμα αυτό το εμπιστευόμαστε και γνωρίζουμε ότι έχει καλά αποτελέσματα.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.