ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Καθορισμος των αναγκαιων συμπληρωματικων μετρων για την εφαρμογη των Καν(ΕΕ) 1308/2013 ,Καν(ΕΕ) 2021/2115 και Καν(ΕΕ) 2022/126 της Επιτροπης στον τομεα των οπωροκηπευτικων
  3. Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023
  4.  Εγγραφή μέσω email

Άρθρο10: Εκθέσεις των Οργανώσεων Παραγωγών

 1. Οι ΟΠ/ΕΟΠ (ανεξάρτητα αν υλοποιούν επιχειρησιακό πρόγραμμα) για κάθε έτος λειτουργίας τους, υποβάλλουν στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε., μέχρι τις 15 Μαρτίου κάθε έτους, α στοιχεία που αναφέρονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 5 του Καν(ΕΕ)2016/232  και αφορούν το προηγούμενο έτος λειτουργίας της ΟΠ/ΕΟΠ. Έως την 1η Νοεμβρίου κοινοποιούν ομοίως τα στοιχεία που αναφέρονται στην παράγραφο 2 του άρθρου 5 του Καν(ΕΕ)2016/232  και αφορούν το προηγούμενο έτος λειτουργίας της ΟΠ/ΕΟΠ.

Οι ΔΑΟΚ των Π.Ε είναι αρμόδιες για τον έλεγχο των στοιχείων και την αποστολή τους στην Δ/νση Συστημάτων Καλλιέργειας και Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής ή στη Διεύθυνση Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΥΠΑΑΤ,  το αργότερο μέχρι 25 Μαρτίου και κάθε 10 Νοεμβρίου του έτους αντίστοιχα.

Η Διεύθυνση Συστημάτων Καλλιέργειας & Π.Φ.Π. αποστέλλει τα στοιχεία στη Διεύθυνση  Οικονομικών Ελέγχων Επιθεώρησης και Συνεργατισμού προκειμένου να κοινοποιηθούν στην ΕΕ, έως τις 31 Μαρτίου και 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα.Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Υποβολή του Σχολιασμού σας
Μοιραστείτε Τοποθεσία

Η κοινοποίηση της τρέχουσας τοποθεσίας σας, ενώ δημοσιεύετε μια νέα ανάρτησης συζήτησης, επιτρέπουν στους θεατές να προσδιορίσουν τη θέση που βρίσκεστε.

Γεωγραφικό πλάτος:
Γεωγραφικό μήκος:
Captcha
Για να προστατεύσουμε τον ιστότοπό μας από τα bots και τα μη εξουσιοδοτημένα σενάρια, θα πρέπει να εισαγάγετε τους παρακάτω κωδικούς captcha πριν δημοσιεύσετε την ανάρτησης συζήτησης σας.