ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Λεπτομερειες εφαρμογης της Παρεμβασης Π3-77-1.1 « Συσταση Ομαδων και Οργανωσεων Παραγωγων » στον τομεα της Γεωργιας του Στρατηγικου σχεδιου Κοινης Αγροτικης Πολιτικης της Ελλαδας (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027
  3. Τετάρτη, 19 Ιουλιου 2023
  4.  Εγγραφή μέσω email

ΑΡΘΡΟ 9

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στήριξης

  1. Ύστερα από σχετική εισήγηση του ΕΦ και τη σύμφωνη γνώμη της ΕΥΔ ΣΣ ΚΑΠ επί της εισήγησης, ο Γενικός Γραμματέας αποφασίζει την έκδοση δημόσιας πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της Παρέμβασης Π3-77-1.1 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» σύμφωνα με τη διαδικασία του Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ελλάδας (ΣΣ ΚΑΠ) 2023 – 2027, όπως ισχύει κάθε φορά, όπως ισχύει (εφεξής ΣΔΕ).  
  2. H πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύεται στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (https://diavgeia.gov.gr/) και στις ιστοσελίδες www.agrotikianaptixi.gr, www.minagric.gr.
  3. Η Πρόσκληση περιέχει συνημμένα κριτήρια επιλογής της Παρέμβασης Π3-77-1.1, όπως αυτά διαμορφώνονται από την Επιτροπή Παρακολούθησης του ΣΣ ΚΑΠ.


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.