ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021
  4.  Εγγραφή μέσω email

 

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 15/11/2021

 

Δείτε το Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

 

Το staple είναι ένα σημαντικό όπλο για την καλλιέργεια μας.. νομίζω ότι πλέον δεν υφίσταται καλλιέργεια βαμβακιού χωρίς αυτό.. και λόγω της δουλειάς που κάνει στα ζιζάνια αλλά και λόγω της έλλειψης εργατικού προσωπικού και ειδικά τώρα με covid.. και φυσικά θα πρέπει να δωθεί νωρίς
Μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση των πλατύφυλλων ζιζανίων που αποτελεί μοναδικό και εξαιρετικό εργαλείο για τον βαμβακοκαλλιεργητή. Πρέπει απαραίτητα ο παραγωγός να μπορεί να το χρησιμοποιεί.
Κυριαζής Νικόλαος Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Από τα σημαντικότερα σκευάσματα για την καταπολέμηση ζιζανιων μεταφυτρωτικα. Εργαλείο στα χέρια του βαμβακοπαραγωγου. Κρίνεται απαραίτητο πλέον εφόσον δεν υπάρχουν εργάτες γης.
ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΣΙΦΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Απαραίτητο για την καλλιέργεια του βαμβακιού όσον αφορά την καταπολέμηση των πλατύφυλλων ζιζανίων. Η ανθεκτικότητα των ζιζανίων στα ήδη υπάρχοντα σκευάσματα καθιστά απαραίτητη την εφαρμογή τού.
Μεγάλης σημασίας το Staple στην αντιμετώπιση πλατύφυλλων ζιζανίων στο βαμβάκι. Ακόμη σημαντικότερο τα τελευταία χρόνια που δεν υπάρχει εργατικό δυναμικό για να σκαλίσει την καλλιέργεια λόγω πανδημίας. Επίσης δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με την ευχέρεια που προσφέρει στο να καλλιεργηθεί σύγχρονα και ανταγωνιστικά το βαμβάκι. Μεγάλης σημασίας να δοθεί άδεια και μάλιστα όσο γίνετε νωρίς ώστε να μπορεί ο παραγωγός βαμβακιού να συνεχίσει να καλλιεργεί βαμβάκι και να μην φύγει απο την καλλιέργεια.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.