ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Τρίτη, 27 Απριλίου 2021
  4.  Εγγραφή μέσω email

 

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 11/05/2021

 

Δείτε το Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

 

Οικονομικό σκεύασμα-αξιόπιστο-μηδένικης υπολειματικότητας αν τηρηθούν οι ημέρες πρό συγκομιδής.
Αναγκαίο ώστε να υπάρχει ποικιλία δραστικών για αντιμετώπιση ανθεκτικότητας.
Τα εώς τώρα χρησιμοποιούμενα σκευάσματα δεν έχουν δείξει την πρέπουσα αποτελεσματικότητα και είναι πολλά από αυτά πανάκριβα.
Επίσης η ευρεία χρήση πυρεθρινών έχει αυξήσει τις προσβολές ακάρεων.
Κάλο είναι να διατηρηθεί στην αγορά εώς την καλύτερη καί οικονομικότερη εξέλιξη νέων πρακτικών ταυτόχρονα με τους δολωματικούς ψεκασμούς.
Πρόκειται για προϊόν δοκιμασμένο, αποτελεσματικό, οικονομικό και απαραίτητο για το έντομο του δάκου, ο οποίος αποτελεί το σημαντικότερο εχθρό της ελιάς. Η ζημιά από το συγκεκριμένο έντομο μπορεί να είναι ανυπολόγιστη αν υπάρξει αποτυχία στην φυτοπροστασία. Το εν λόγω σκεύασμα αποτελεί το κορυφαίο προϊόν σε αποτελεσματικότητα και δεν αφήνει υπολείμματα.
Πολύ καλό, ασφαλές και χρήσιμο προϊόν για τη διαχείριση του δάκου στην ελιά. Το χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στην ελαιοκαλλιέργεια οικονομικά και με ασφάλεια
Ως παραγωγός το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια με άριστα αποτελέσματα και ακολουθώντας τις οδηγίες της ετικέτας δεν υπάρχουν υπολείμματα στο ελαιόλαδο. Θα μας βοηθήσει μια έγκριση στη διαχείριση της καλλιέργειας μας.
ΑΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Ως γεωπόνος χρησιμοποίησα πολλά χρόνια το συγκεκριμένο σκεύασμα για την καταπολέμηση του δάκου. Εκτός της άριστης αποτελεσματικότητάς του, η ορθή χρήση του δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα με υπολείμματα στο ελαιόλαδο. Επομένως η κατά παρέκκλιση άδεια διάθεσης του στην αγορά κρίνεται απαραίτητη για την επίτευξη ικανοποιητικής ποσότητας και ποιότητας ελαιόλαδου στην τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο.
ΑΣ ΓΕΡΑΚΙΟΥ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΚΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΑΕΣ "ΕΛΑΙΩΝΑΣ" Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Το παραπάνω σκεύασμα είναι απαραίτητο για την ελαιοκαλλιέργεια γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο στην καταπολέμηση του δάκου. Η χρήση του σύμφωνα με τους κανόνες "ορθής καλλιεργητικής πρακτικής" το καθιστά απολύτως ασφαλές.
Καούκης Παναγιώτης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Ως ελαιοπαραγωγός και γεωπόνος το χρησιμοποιώ δεκαετίες στις ελιές μου και αποτελεί το ισχυρότερο όπλο εναντίον ενός πολύ δύσκολου εχθρού όπως είναι ο δάκος. Τα στοιχεία της αίτησης που έχει κατατεθεί με βρίσκουν σύμφωνο και ο τρόπος του δολωματικού ψεκασμού που προτείνεται είναι απόλυτα ασφαλής. Δυστυχώς οι εγκεκριμένες λύσεις δε μας καλύπτουν και αν υπάρξει έντονη πίεση από το έντομο θα υποστούμε τεράστιες και ανυπολόγιστες καταστροφές στην ελαιοκαλλιέργεια και στην οικονομία της περιοχής και κατ΄ επέκταση της χώρας. Η απώλεια εισοδήματος θα είναι σημαντική μιας και ολόκληρες αγροτικές οικογένειες στηρίζονται στο παραγόμενο ελαιόλαδο για να ζήσουν τα παιδιά τους και να κινηθεί η αγροτική οικονομία της περιοχής.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.