ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Καθορισμος πλαισιου εφαρμογης της Δρασης 4.1.5 «Υλοποιηση επενδυσεων με στοχο την ανθεκτικοτητα, τη βιωσιμοτητα και την ψηφιακή οικονομικη ανακαμψη των γεωργικων εκμεταλλευσεων»
  3. Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022
  4.  Εγγραφή μέσω email

Άρθρο 32: Τρόπος εξόφλησης παραστατικών

Η εξόφληση κάθε δαπάνης (τμηματική ή ολική), για να είναι επιλέξιμη, πρέπει να είναι σύμφωνη με τις διατάξεις της ισχύουσας φορολογικής νομοθεσίας και μπορεί να γίνει ως ακολούθως:

Κάθε είδους δαπάνη για την οποία έχει εκδοθεί νόμιμο φορολογικό στοιχείο καθαρής αξίας έως πεντακοσίων ευρώ προ ΦΠΑ, μπορεί να εξοφλείται χωρίς τη χρήση τραπεζικού μέσου πληρωμής.

Για κάθε φορολογικό στοιχείο που αφορά σε αγορά επενδυτικών αγαθών καθαρής αξίας άνω των πεντακοσίων ευρώ προ ΦΠΑ, η τμηματική ή ολική εξόφλησή του, γίνεται με τη χρήση τραπεζικού μέσου πληρωμής το οποίο χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το εγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο.

Ως τραπεζικό μέσο πληρωμής, για την εφαρμογή των ανωτέρω, νοείται: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...............

Σ.ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Παράγραφος 4. Να γίνει αποδεκτός τρόπος εξόφλησης των επιλέξιμων δαπανών, οι επιταγές τρίτων (πελατών της εκμετάλλευσης) όπως ήταν και στην προηγουμένη πρόσκληση.
Πιστεύω ότι πρέπει να προστεθεί η δυνατότητα εξόφλησης παραστατικών, με επιταγές τρίτων (πελατείας του δικαιούχου) όπως ίσχυε εως τώρα σε όλες τις προκηρύξεις σχεδίων βελτίωσης, καθώς ο τρόπος αυτός διευκόλυνε πολύ τους δικαιούχους ιδίως του κλάδου της κτηνοτροφίας.
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Ως αποδεκτός τρόπος πληρωμής να προστεθεί η κατάθεση μετρητών καθώς και η αυτόματη κατάθεση μετρητών σε μηχάνημα (τύπου easy pay, bank in office), αφού πλέον οι τράπεζες προσανατολίζονται σε τέτοιου είδους καταθέσεις και όχι σε υπάλληλο. Επίσης, να προστεθούν οι πληρωμές από χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.