ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Καθορισμος πλαισιου εφαρμογης υπο-Μετρου 2.1 «Χρηση συμβουλευτικων υπηρεσιων στο γεωργικο τομεα» του Προγραμματος Αγροτικης Αναπτυξης της Ελλαδας 2014-2020 (ΠΑΑ)
  3. Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021
  4.  Εγγραφή μέσω email

Άρθρο 26

 Παρακολούθηση – Αξιολόγηση

  1. Ο ΕΦΔ είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση, συγκέντρωση, καταγραφή και αποστολή στην ΕΥΔ ΠΑΑ των απαραίτητων στοιχείων για τους δείκτες αξιολόγησης του υπο-Μέτρου, σύμφωνα με το κοινό σύστημα παρακολούθησης και αξιολόγησης του άρθρου 67 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1305/2013.
  2. Επιπλέον αυτών, γίνεται αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους ωφελούμενους για κάθε συμβουλή, για τη συλλογή στοιχείων για την αξιολόγηση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας της εφαρμογής και το σχεδιασμό διορθωτικών ενεργειών σε επόμενες προσκλήσεις ή και στη λειτουργία του ΣΠΣΓΕ.
  3. Εκτός των προαναφερθέντων δεικτών, επιπλέον δείκτες αξιολόγησης της συμβουλής, π.χ. κατανάλωση νερού, ποσότητα αποβλήτων πριν και μετά την εφαρμογή της συμβουλής, θα περιλαμβάνονται στα υποδείγματά των παραδοτέων και θα καταγράφονται σε αυτά.
Φάνης Γέμτος Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Σημαντικό στοιχείο του προγράμματος θα πρέπει να είναι η αξιολόγησή του που θα επιτρέψει τόσο των αξιολόγηση των ΓΣ ώστε να βαθμολογηθούν για επόμενα προγράμματα αλλά και την αξιολόγηση επιτυχίας των στόχων που θα τεθούν και πρέπει να είναι σαφείς. Τι επιδιώκουμε στη χώρα; Αύξηση του κύκλου εργασιών με αναδιάρθρωση καλλιέργειών και κτηνοτροφίας, μείωση του αποτυπώματος άνθρακα , νερού και περιβαλλοντικού, μείωση του κόστους παραγωγής; Έχουν τεθεί στόχοι για να ελέγξουμε αν θα επιτευχθούν;
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.